babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Porsha Williams különös válása

2014-09-03

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Porsha Williams, aki egy igen népszerű atlantai valóságshow ("Real Housewives of Atlanta") sztárja 2011 májusában kötött házasságot Kordell Stewart futball csillaggal, amely sajnálatosan 2013-ban zátonyra futott, és válással végződött.

Az eset érdekessége azonban az volt, hogy a feleség egy centet sem kapott ex-férje vagyonából, ugyanis nem kért belőle!

 

Porsha maga panaszkodta el a Bethenny Frankel's talk show-ban, hogy nem érti, miért próbálja őt a média a válóperes egyességük áldozataként beállítani, amikor ez az ő akarata volt.

 

„Csupán véget akartam vetni a bontópernek, és megelőzni egy esetleg évekig tartó bíróság előtti vitát”- nyilatkozta a celeb, és nemtetszését fejezte ki az iránt is, hogy azt pletykálják a háta mögött, biztosan rossz ügyvédet választott, és ezért bukta el a pert.

 

Az igazság ugyanis, hogy nem is hagyta kibontakozni ügyvédjét, mert közölte vele, hogy ő már ezt az ügyet lezárta magában, és szeretné minél hamarabb kézhez venni a házasságot felbontó határozatot.

 

Az egyetlen, amit kért az exétől, hogy a kórházi számláit fizesse ki, mert neki nincsen biztosítása. Kordell nem habozott aláírni az egyességet.

Ajánló

Avagy így válnak a humoristák.
Hivatalos és nem hivatalos szakítás